Рішенням зборів суддів від 12.05.2020 року карантинні заходи, запроваджені в Соснівському районному суді м. Черкаси, продовжено до закінчення Загальнонаціонального карантину. Повідомляє пресслужба суду.

З метою убезпечення населення України від поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, який віднесено до особливо небезпечних інфекційних хвороб, на період дії карантинних заходів на території України та нашого регіону, канцелярія суду продовжує здійснювати прийом документів в обмеженому режимі.

У зв’язку з виявленням випадків захворювання працівників Соснівського районного суду м. Черкаси на COVID-19 та стрімким його поширенням, наказом голови суду від 19.10.2020 № 98-з прийом позовних заяв від громадян у приміщенні суду здійснюється в понеділок з 08.00 год до 13.00 год. через скриньку, встановлену на 1 поверсі приміщення суду, кореспонденція від поштових операторів приймається без обмежень;

прийом заяв на видачу судових рішень проводиться в понеділок з 08.00 год до 13.00 год. через скриньку, встановлену на 1 поверсі приміщення суду;

видача судових рішень громадянам проводиться в четвер з 14.00 до 15.30 год.

З метою протидії поширенню в Україні коронавірусу СОVID – 19, просимо з розумінням поставитися до впроваджених Соснівським  районним судом м. Черкаси  заходів.