У черкаському спортивному комплексі «Сокіл», що розташований на Центральному стадіоні, триває реконструкція. Нині тут замінили скляний фасад та взялися за оздоблювальні роботи стелі й стін в ігровій залі. Далі ж у ній облаштують глядацькі місця та встелять підлогу новим паркетом. Паралельно з цим у будівлі монтують сучасну систему опалення, інформують на офіційному сайті міської ради.

Такі масштабні роботи в спорткомплексі, який звели понад 40 років тому, проводять уперше за часи незалежної України. Досі ж у ньому бачили лише так званий косметичний ремонт.

Директор комунального підприємства «Центральний стадіон» Юрій Гончаров повідомляє: завершити ремонт планують до кінця осені.

– Уже цього року ми плануємо приймати в наново відремонтованій ігровій залі змагання з волейболу та футзалу, – поділився він. – Натомість наступного року зможемо проводити тут чемпіонати України з ігрових видів спорту.

Нагадаємо, громаді міста спортивний комплекс «Сокіл», який розміщений на вулиці Смілянській, 78, передали в 2017 році. Раніше він перебував у власності державного підприємства науково-виробничого комплексу «Фотоприлад».