Стали відомі подробиці бійки у кабінеті міського голови Анатолія Бондаренка. Деталями на “Фейсбуці” поділився депутат міської ради Руслан Зоря, який також знаходився у кабінеті.

“Хочу щиро подякувати Дмитру Кухарчуку за те, що в кабінеті міського голови під час робочого візиту депутатів до цього самого голови, підступно схопив мене за руки позаду та стримував. Від душі! Інакше і за мною б не заіржавіло!” – повідомив Зоря.

“Хлопці (мова йде про радника міського голови Юрія Панченка та керівника “Черкасиінвестбуд” Геннадія Шевченка) так браво кинулися на мене у відповідь на три прості питання до їх шефа, який за сумісництвом є ще й очільником Черкас. Питання були нескладними:

1. Скільки ще МАФіга має з’явитись по місту, щоб наш мер нарешті заспокоївся?
2. Чому не проводяться конкурси на заміщення вакантних посад керівників комунальних підприємств, як обіцяв мер на початку свого головування?
3. Коли збереться наступна сесія міської ради, адже назбирались вже більше 500 нагальних для міста питань? 

Отаке нахабство, правда?! Але мені ще пощастило, бо Олександр Радуцький кинувся мене захищати від наступу трьох владців. За що йому дякую. Але ж тим і розлютив їх ще більше. Бо йому таки дісталося з мерської руки. Кулаком в щелепу! Демократично, правда ж?  Анатолій Бондаренко, ваш вчинок схожий на агонію! Це ж наскільки вже у вас не виходить нічого на посаді, що ви опустилися до того, щоб розпускати руки до депутатів, які прийшли вирішити звичайні робочі питання! Не можу зрозуміти, ви міський голова чи вуличний бандит, який все вирішує кулаками?” – резюмує депутат.