Сільські виборчі комісії оприлюднили списки кандидатів у депутати та на посаду сільського голови Сагунівської, Леськівської, Червонослобідської та Руськополянської ОТГ Черкаського району, які братимуть участь у виборах 23 грудня 2018 року. Пишуть “Сільські Обрії“.

Так, на посаду сільського голови Червонослобідської сільської об’єднаної територіальної громади, до якої ввійдуть Червона Слобода, Вергуни, Нечаївка та Хутори, претендують 6 осіб: Юлія Дубовик, Сергій Кукушкін, Катерина Бірець, Іван Гончар, Олександр Мартиненко та Олег Островський. 159 осіб зареєструвалися на здобуття депутатського мандата на 26 виборчих округах.

На посаду сільського голови в Леськівську ОТГ, що об’єднала Леськи та Худяки,  сільська виборча комісія зареєструвала трьох осіб – чинного сільського голову Леськівської сільської ради Миколу Баса, головного бухгалтера КПТМ Черкаського району Олександру Назаренко та безробітню Рахелу Кушнір. Там на 26 депутатських мандатів претендують 81 кандидатів.

На посаду сільського голови у Сагунівську ОТГ, що об’єднала населені пункти Черкаського та Чигиринського районів – Сагунівку, Топилівку та Боровицю, зареєструвалося троє претендентів: чинний сільський голова Сагунівської сільської ради Ірина Бодяненко, голова правління ГО «Агентство антикорупційних реформ» Микола Ладан, та вчитель історії Сагунівської ЗОШ І-ІІІ ст. Василь Шевченко. На 22 виборчі округи претендують 88 кандидатів в сільські депутати.

На посаду Руськополянського сільського голови однойменної громади, яка об’єднала Руську Поляну та Геронимівку,  претендують 4 кандидатів – чинний сільський голова Руськополянської сільської ради Олег Гриценко та троє пенсіонерів Володимир Капура, Олег Рибак та Андрій Шапран. На 26 виборчих округів отримати мандат сільського депутата претендує 121 кандидат.