Розмови навколо ймовірної відставки голови Черкаської обласної державної адміністрації Ігоря Шевченка тривають не перший тиждень. Наші джерела, близькі до Офісу Президента, повідомляють, що вже наступного тижня Шевченка буде звільнено.

За нашою інформацією, наразі у ОП розглядають дві кандидатури на голову Черкаської ОДА. Мова іде про Романа Боднара з Донеччини та місцевого підприємця Араіка Мкртчяна.

Якщо про першого черкащанам відомо небагато, то останній є досить активним у медійному просторі. Мкртчян займається експортом горіха та насіння за кордон, має аграрний бізнес у Чигиринському районі. Останні роки відомий завдяки своїй меценатській діяльності.

Поява серед ймовірних кандидатів Мкртчяна неабияк сколихнула місцевий актив, адже якщо «приїжджому» Боднару знадобиться час, щоб розібратися who is who, то місцевий Мкртчян, маючи гарячий темперамент, навряд чи залишить біля «кормушки» багатьох місцевих князьків.

Тож, якщо опиратися на інформацію наших джерел, наступний тиждень має стати доленосним для Черкащини.

У той же час, як повідомив мер Черкас Анатолій Бондаренко на своїй сторінці у “Фейсбук”, завтра мають представити області нового очільника ОДА.

“Ну що, друзі, щойно отримав дзвінок з ОДА: “Запрошуємо на 13 годину на представлення нового губернатора”. Нова сторінка життя області. Дякую, Ігор Шевченко!”, – написав Бондаренко.

Нагадаємо, декларацію кандидата на посаду голови Черкаської обласної державної адміністрації тиждень тому подав Роман Боднар.