Суд обрав запобіжний захід для ще одного фігуранта кримінальної справи по спортивному обладнанні для гімнастичної зали у приміщенні колишнього кінотеатру “Мир”.

Як повідомила виданню “Інфоміст” прес-секретар прокуратури області Світлана Андрейченко, підприємцю-постачальнику обладнання обрано запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання. Зазначимо, що йдеться про екс-депутата міської ради від “Партії вільних демократів” Миколу Бондаренка.

Водночас в прес-службі також інформують, що інший фігурант справи, заступник директора департаменту освіти та гуманітарної політики, станом на сьогодні не надав прокурору документи щодо внесення ним застави. Термін спливає завтра.

Нагадаємо, 7 червня про підозру в розтраті чужого майна було повідомлено заступнику міського голови Ігорю Волошину, депутату міськради і заступнику директора департаменту освіти Максиму Шадловському та постачальнику обладнання Миколі Бондаренку. 11 червня Придніпровський суд відпустив під особисте зобов’язання заступника мера, в той же час за заступника директора структурного підрозділу ЧМР призначено заставу в 149 тисяч гривень.