Впродовж робочого тижня на Черкащині утримається некомфортна з дощами та туманами погода. Інформує головний синоптик Черкащини.


Глибока багатоцентрова циклонічна депресія, один за одним надсилає до нашого регіону циклонічні вихори. СьогодніЧеркащина у зоні теплого атмосферного фронту. На фоні невеликих дощів температура повітря підвищується.

У вівторок, сплеск тепла, відносний. Температура вночі 2-4º тепла, вдень 7-9º тепла. Інтенсивність опадів збільшиться! Надходження хвиль тепла провокуватиме утворення туманів, з видимістю 200-500 м.

У середу атмосферний фронт відкриє доступ холодному повітрю, температура повітря знизиться і впродовж доби утримається у межах +4..-1º, а в четвер температура продовжить знижуватися: 1-6º морозу, вдень +2..-3º. До дощів приєднаються мокрий сніг, сніг і навіть льодяний дощ, звичайно при такій синоптичній ситуації прогнозуємо ожеледь.

Оскільки, атмосфера динамічна, погода мінлива, тому у п’ятницю чекаємо перерву в опадах. Температура вночі 0-5º морозу, вдень 1-6º тепла.

У вихідні Температурний фон підвищиться на 3-5º. І впродовж доби утримається в межах 3-8º тепла.

За попередніми оцінками, зимового режиму погоди, з усіма його атрибутами не прогнозуємо ще два тижні.