Нещодавно відбувся чемпіонат Черкаської області зі змішаних бойових мистецтв UFmma, який зібрав 120 учасників від 8 до 18 років із восьми спортивних клубів Черкащини та гостей з Києва, Житомира та Полтавщини.

Змагання відбулися за підтримки керівника фракції ВО «Черкащани» в обласній раді Анатолія Підгорного та членів ради облорганізації партії  Олександра Воскобойніка та Олександра Коваленка. Зокрема, вони надали фінансову підтримку тальнівським спортсменам для організації цього свята спорту в обласному центрі. Завдяки їх спонсорській допомозі в Черкасах вперше побувала професійна клітка, в якій і пройшли поєдинки між старшими спортсменами і фінальні поєдинки між дітьми та юніорами. Про це на своїй сторінці у соцмережі повідомив один з організаторів змагань Вольдемар Щербина.

Команду Тальнівського району представляли 13 учасників, одинадцять з яких стали призерами змагань. Чотири перших місця у різних вікових та вагових категоріях вибороли тальнівчани Владислав Халупенко, Василь Поліщук, Олексій Косменюк та наймолодший учасник, уже двічі чемпіон України Богдан Мороз. Переможці змагань отримали гарні нагороди та чудовий настрій!

Організатори та учасники змагань висловили подяку за всебічну допомогу Олександру Гижку, депутату Тальнівської міської ради. Вони зазначили, що Анатолій Підгорний і Олександр Гижко, як і інші представники ВО “ЧЕРКАЩАНИ”, переймаються проблемами розвитку спорту, конкретними справами допомагають утверджувати здоровий спосіб життя серед молоді.