13-річний Віктор Демідов, дізнавшись, що на базарі у центрі Тального на Черкащині збирають різні фрукти на сушку для потреб ЗСУ, вирішив долучитися. У дворі його будинку росте крислата абрикоса, яка цього року рясно зародила. Хлопець разом зі своєю сестрою Мариною нарвав 30 кілограмів соковитих плодів і відніс на базар, чим вразив продавчиню кіоску Юлію Панкратову, яка й збирає фрукти від жителів громади. Розповідає видання “Вісті Черкащини.”

– Сьогодні хочу написати про чудового працьовитого хлопчика Вітюшку! Він тричі за день ходив рвати абрикоси на сушку для ЗСУ! Я пишаюся такими помічниками. Дорослі ігнорують мої оголошення про збір фруктів, шукаючи виправдання своїй байдужості, а дитина, замість відпочинку і розваг, працює, щоб зробити свій внесок у Перемогу. – написала Юлія на своїй сторінці у Фейсбук.
Про Вітю нам відомо небагато, знаємо, що він навчається в одній з міських шкіл, закінчив 7-ий клас. Хлопець захоплюється малюванням, а нещодавно почав плести браслети. Коли роботи виходитимуть досконалими, буде їх продавати, а гроші передавати захисникам. Нехай дрібничка, але це дасть змогу відчути, що осторонь не стояв, а разом з багатьма кував Перемогу, – переконаний Вітя.

Руками інших небайдужих людей абрикоси, зібрані Віктором, перетворяться на корисну курагу і нею зможуть поласувати наші захисники у сирих окопах та подякувати таким дітям, як Вітя.

PS: хто із тальнівців та жителів громади має яблука, груші, абрикоси, сливи чи будь-які ягоди і готовий їх віддати на потреби армії, телефонуйте за номером 0685154115 (Юлія)