Своїми враженнями від відвідування Другої міської поліклініки Черкас поділився у соцмережі черкащанин Євген Савісько, пише “Прочерк”.

«Якщо ви бажаєте безкоштовно зіпсувати собі настрій, даремно витратити час вистоявши в черзі, почути і відчути хамство на рівні радянського общєпіта, зверніться до реєстратури колишньої “Другої міської поліклініки”, – написав черкащанин. – Таке враження, що дехто з працівників реєстратури просто ненавидить відвідувачів. Їм не вистачає лише чекістських шкіряних курток і кашкетів, та кількох наганів чи маузерів з бойовими патронами».

На думку Євгена Савіська, на стіні одного з кабінетів закладу можна розмістити портрет Сталіна, адже, на думку лікаря, який там приймає, за часів цього «вождя» в Україні була чудова медицина.

«А ще (лікар, – ред.) любить кидатись фразами: “Пашол вон отсюда. Ты еще маладой чтобы тебе мерять давление.” Яка медична реформа? Яка електронна реєстрація? Доки триватиме свавілля таких горе-працівників? Відійдіть від глобальних проблем і займіться цілком земними», – додає черкащанин, зазначаючи, однак, що він особисто знає багатьох чудових, фахових лікарів, медсестер, санітарок, яким «доземний уклін і щира вдячність».