Учениця Золотоніської школи №6 Анна Донченко стала переможницею Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка. Пише сайт Золотоноша.City.

Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка започаткований як щорічний загальнонаціональний захід і добре відомий не лише в Україні, а й за її межами. Щорічно він перетворюється на великий марафон, упродовж якого юнаки і дівчата змагаються за звання кращих знавців української мови і літератури.

Цьогоріч у фінальному етапі конкурсу взяли участь кращі знавці української мови, серед яких були учні 5-11 класів закладів загальної середньої освіти, учні закладів­­­­­­­­­­­­­­­­ професійної (професійно-технічної) освіти, студенти закладів вищої освіти усіх форм власності відповідно до гуманітарного та технічного профілів навчання у кількості 339 осіб із 13 областей України та міста Київ.

 Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України від 7 травня 2021 року про нагородження переможців XI Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, диплом третього ступеня отримала учениця 9 класу Золотоніської зош №6 Анна Донченко.