До поліції Золотоніщини звернувся керівник фермерського господарства Зорівського ОТГ. Він повідомив, що опівночі 23 лютого невідомі особи пошкодили стіну складського приміщення та викрали звідти два акумулятори й близько 120 кілограмів зерна соняшника. Про це повідомляє Сектор комунікації поліції Черкаської області.

За адресою виклику виїхала слідчо-оперативна група та поліцейський офіцер громади. Правоохоронці одразу переглянули відео з камер спостереження, які встановлені на території господарства та помітили автомобіль ВАЗ-2101 зеленого кольору на якому пересувалися ймовірні крадії. Встановивши власника поліціянти направилися за його адресою мешкання. 34-річний чоловік на той час був вдома й погодився показати транспортний засіб та гараж, де правоохоронці виявили крадені речі.

Чоловік зізнався у скоєному й розповів, що в ту ніч домовився разом з 32-річним товаришем “нажитися” на чужому майні. У свою злочинну діяльність дорослі втягнули й 16-річного неповнолітнього.

Наразі за даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Знаряддя злочину та викрадені речі слідчі вилучили. Чоловікам загрожує відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Слідство триває.