Дізнатися про функції патрульної поліції, вивчити чи перевірити себе на знання правил дорожнього руху та рухів регулювальника й неформально поспілкуватися із представниками поліції могли жителі мікрорайонів «Дніпровський» та «Черкаський».

У межах проекту «Безпечна громада – спільна відповідальність» та за участі представників патрульної поліції, дільничних інспекторів, які обслуговують цю територію міста, було проведено інформаційний захід для жителів Черкас. Основна мета акції – розповісти черкащанам про повноваження патрульної та дільничної поліції, вдосконалити правові знання жителів міста та посилити довіру містян до правоохоронців.

blank

Дорослі учасники акції могли запитати представників поліції усі питання, які їх цікавлять, а дітлахи долучилися до конкурсу малюнків та дізналися більше про роботу поліції.

До жовтня подібні заходи проходитимуть по всьому місту.

blank

Проект «Безпечна громада – спільна відповідальність» впроваджується за підтримки Інноваційного Фонду з питань взаємодії поліції з громадою на засадах партнерства Проекту підтримки підготовки поліцейських, що реалізовується в Україні компанією «Агрітім Канада Консалтинг Лтд» за фінансової підтримки уряду Канади.