Під час несення служби спільно з працівниками поліції на одному з блокпостів гвардійці зупинили автомобіль для перевірки документів. У ході спілкування чоловік поводився агресивно, помітно нервував та намагався уникнути перевірки. Під час поверхневого огляду, у присутності свідків, правоохоронці виявили у громадянина згорток з речовиною зеленого кольору рослинного походження та згорток з порошкоподібною речовиною схожою на наркотичну. Про це повідомляє Північне оперативно-територіальне об’єднання Національної гвардії України.

Того ж дня на іншому блокпості гвардійці зупинили автомобіль для перевірки документів. Під час спілкування з водієм було виявлено, що громадянин був в стані наркотичного сп’яніння. При ретельному огляді особистих речей гвардійці виявили речовину білого кольору, схожу на наркотичну.

В усіх випадках на місця подій було викликано слідчо-оперативні групи, яким передали затриманих для подальшого з’ясування обставин за підозрою у порушенні статті 309 ККУ, а речовини направлено на дослідження.