Андрій Більда вдруге очолив олімпійський осередок на Черкащині. За результатами таємного голосування за нього віддали 51 голос із 52, один бюлетень визнали недійсним.

Про це інформує прес-служба Відділення національного олімпійського комітету України в Черкаській області.

Обирали нового голову на звітно-виборній асамблея відділення НОК України в Черкаській області, яка відбулася 20 вересня. Учасники засідання заслухали звіт голови відділення, звіт ревізійної комісії та обрали керівні органи на найближчі чотири роки.

Заступниками голови відділення обрані дворазовий чемпіон Паралімпійських ігор Антон Скачков, який і до сьогодні виконував ці функції, та депутат Черкаської обласної ради Роман Буданцев, який упродовж останніх двох років активно допомагав спортсменам та в роботі відділення і ніколи не відмовляв при такій потребі. Відповідальним секретарем лишається Іван Урста.

“Наше важливе завдання – допомагати провідним спортсменам, створювати комфортні та якісні умови для тренувань, аби вони демонстрували гарні результати. Але маємо приділяти увагу і розвитку масового спорту, пропагуванню олімпійських цінностей, заохочувати та зацікавлювати дітей і молодь до активних занять. Закликаю всіх спортсменів проводити зустрічі зі школярами, пропагувати свій вид спорту, зацікавлювати ним інших. Відділення НОК прагну перетворити на майданчик, де зустрічатимуться люди, об’єднані спільними інтересами заради досягнення високих результатів”, – зазначив Андрій Більда.