Перелік об’єктів вулично-дорожньої мережі, де необхідно виконати поточний ремонт у 2023 році, розширили. Відповідне рішення ухвалив виконавчий комітет Черкаської міської ради.

До раніше ухваленого переліку додали ще 8 вулиць та провулків. Це, зокрема, вулиці Василя Стуса, Ціолковського, Спиридона Кириченка, провулок Цегельний, провулок Вергунівський, міжквартальний проїзд від вулиці Чорновола до будівлі №164/1 по вулиці Чорновола, вулиці підполковника Сиротенка та Небесної Сотні.

Як повідомив директор департаменту дорожньо-транспортної інфраструктури та екології Сергій Отрешко, тепер у планах до ремонту 55 об’єктів вулично-дорожньої мережі.

«Наразі розпочинаються роботи у мікрорайонах Дахнівка та Лісовий. Зокрема, на таких вулицях: Сержанта Волкова, Бігуча, Михайла Старицького, Композитора Миколи Лисенка», — розповів Сергій Отрешко.

З початку року поточним ремонтом вже встигли охопити такі вулиці: Надпільна, Чигиринська, Олени Теліги, Семена Палія (Зелінського).

«Черкаська міська влада продовжує працювати над тим, щоб пересування містом водіїв та пішоходів було максимально комфортним. Цього року ми плануємо зосередити свої зусилля на поточному ремонті доріг та тротуарів у різних куточках нашого міста. Дякую Збройним Силам України за можливість працювати для черкаської громади у тиловому місті», — зазначає міський голова Анатолій Бондаренко.