Близько 18:00 години на пульт централізованого спостереження центру технічної охорони Управління поліції охорони Черкаської області надійшов сигнал «Тривога» з місцевого супермаркету, розташованого по вулиці Пальохи. Повідомляють в нацполіції Черкащини.

Поліцейські охорони прибули на місце події щоб вгамувати невідомого чоловіка, який перебував в стані сильного алкогольного сп’яніння. За повідомленням старшого охорони торгового залу магазина, під час перебування в супермаркеті, даний чоловік порушував публічну безпеку, ображав працівників магазину, а на зауваження охоронця припинити – наніс йому удар в область живота.

Під час затримання, молодик на зауваження поліцейських охорони не реагував, чинив опір, намагався вихопити автоматичну зброю у працівника поліції, в наслідок чого правоохоронцями було застосовано заходи примусу – вдягнуто кайданки.

Особу правопорушника встановлено. Ним виявився черкащанин, 1987 року народження, раніше вже притягувався за адміністративні правопорушення. Затриманого доставлено до Черкаського ВП.