Зброю правоохоронці знайшли під час огляду машини місцевого жителя. Від пояснень чоловік відмовився, відкрито кримінальне провадження. Про це інформують в СК ГУНП в Черкаській області.

До працівників управління карного розшуку ГУНП в Черкаській області та Черкаського відділу поліції надійшла інформація про чоловіка, який в своєму автомобілі ВАЗ 21101 перевозить зброю. Було встановлено його особу, ним виявився житель Черкас, якого поліцейські відшукали на одній із вулиць міста. Чоловік був за кермом свого транспортного засобу і  припаркувався біля одного із розважальних закладів міста. Правоохоронці під час огляду його транспортного засобу виявили в багажнику предмет, схожий на пістолет. Від будь яких пояснень чоловік відмовився.

Наразі призначено експертизу. Черкаським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Триває досудове розслідування.