Йому назавжди залишиться 22… Сьогодні у Черкасах попрощалися зі справжнім героєм, захисником українського Маріуполя, Олександром Куцоконем.

Він обороняв нашу батьківщину від рашистської орди, проте життя молодого патріота обірвала ворожа куля. Тепер «Арс» став воїном світла і тримає небо над усіма нами разом зі своїми полеглими побратимами.

«Немає таких слів, щоб описати всю біль і скорботу від того, що гине цвіт української нації. І немає такого покарання, яке було б достатнім для рашистських убивць, які порушують не лише закони війни, міжнародне законодавство, Женевську конвенцію, а й усі можливі закони людяності, на яких тримається світ. На таких, як Олександр Куцоконь, мужніх і незламних захисників Маріуполя, справжніх Велетів Духу, із захопленням дивився весь світ, а російські нелюди здригаються навіть від однієї назви цього сталевого полку – «Азов». Натомість спромоглися тільки на одне – підло вбити військовополонених воїнів, вкотре довівши свою ницість і нікчемність. Спи спокійно, Герою «Арсе»! На Алеї Героїв, поряд із іншими полеглими захисниками, ти знайшов свій вічний спочинок», – зазначає міський голова Анатолій Бондаренко.

Разом із виконавчим комітетом, Черкаською міською радою він висловлює щирі співчуття рідним та близьким Олександра Куцоконя.