Старшого сержанта Геннадія Нємцова, який загинув 28 червня в бою на Світлодарській дузі, провели в останню путь у рідних Черкасах. Прощання з Героєм відбулося на центральній Соборній площі міста, пише “Прочерк”.

Панахиду за загиблим відправили священики УПЦ Київського патріархату і УГКЦ. Зі словами співчуття до родичів Геннадія Євгеновича звернулися священик Віталій Клим, голова облдержадміністрації Юрій Ткаченко, голова обласної ради Олександр Вельбівець, заступник міського голови Черкас Людмила Бордунос, бойові побратими, співробітники (до війни Геннадій працював на Черкаському комбінаті комунальних підприємств).

blank

Юрій Ткаченко вручив матері Геннадія Поліні Моісеївні відзнаку “За заслуги перед Черкащиною”, якою її сина нагородили посмертно.

Нагадаємо, тіло загиблого на Донбасі воїна позавчора зустріли в Черкасах близько сотні побратимів та волонтерів. Уздовж вулиці, якою рухався автомобіль, вони виставили запалені свічки.

У загиблого 49-річного бійця залишилася дружина Анжела та двоє дітей – син Віталій і дочка Альона. Віталій, як і батько, відслужив в АТО. Він одружений, має сина.

У зв’язку з загибеллю Геннадія Нємцова сьогодні в Черкасах оголошено днем трауру.

Поховають Геннадія Євгеновича на Алеї Героїв АТО 4 міського кладовища міста Черкаси.