Зловмисник викрав велосипед з тамбура під’їзду однієї з багатоповерхівок Черкас.  Коли намагався зникнути з викраденим, його помітив власник з друзями та кинувся навздогін. Це все помітили поліцейські, які проїжджали повз. Поліцейські затримали крадія за декілька кварталів від місця крадіжки. Повідомляють в нацполіції Черкащини.

35-річний черкащанин проник до тамбурного приміщення в одній із багатоповерхівок міста. Відімкнувши замок зловмисник викрав дитячий велосипед та почав тікати. Коли той виходив з під’їзду з викраденим велосипедом його помітив неповнолітній власник двоколісного. Хлопець разом з друзями почав наздоганяти незнайомця.

Групу схвильованих дітей помітили працівники управління карного розшуку ГУНП в Черкаській області, котрі проїжджали повз. Хлопці розповіли оперативникам про подію яка трапилась. Отримавши опис підозрюваного та викраденого транспорту, правоохоронці розпочали пошуки правопорушника.

Проїжджаючи містом, через декілька кварталів від місця події, поліцейські побачили схожого за описом чоловіка, який їхав на велосипеді що підпадав під опис викраденого. Зловмисника затримали та доставили до відділу поліції для дачі показів. Наразі за вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк до чотирьох років.