Сьогодні, об 11 годині до Служби порятунку, на лінію екстреного виклику «101» надійшло повідомлення про пожежу на вулиці прикордонника Лазаренка. За словами місцевих мешканців загорання сталося на 3 поверсі, 9-ти поверхового житлового будинку.

У відповідності до плану реагування, до місця події оперативно прибули чотири відділення з пожежно-рятувальних підрозділів Черкаського гарнізону Управління ДСНС.

Рятувальникам довелось не лише боротися із вогнем в квартирі на третьому поверсі, а й терміново вирішувати питання евакуації мешканців сусідніх квартир, яким загрожував їдкий дим, що заповнив всю сходову клітину.

blank

Зусиллями 3-х відділень пожежно-рятувальних підрозділів Черкаського гарнізону, що працювали у спеціальних апаратах для дихання, у безпечне місце було проведено евакуацію 5-ти мешканців квартир з верхніх поверхів, саму пожежу в квартирі фахівці ДСНС ліквідували впродовж 30-ти хвилин. Завдяки оперативним та професійним діям, рятувальникам також вдалося запобігти поширенню вогню на сусідні квартири будинку.

Причина пожежі встановлюється.

На місці події працювали 4 одиниці спецтехніки та 12 чоловік особового складу.