Інцидент у черкаській маршрутці переріс у словесну перепалку між пасажирами і водієм та ледь не дійшов до бійки.

У Черкасах водій маршрутки відмовився перевозити пасажирів з дитячими колясками,  повідомляє Корреспонденту черкащанин Сергій Зозуля. За його словами, конфлікт стався пізно ввечері 19 серпня в міському маршрутному таксі №22.

“У напівпорожній маршрутці їхали троє пасажирів з колясками. На зупинці одні з коляскою вийшли, а ще одні хотіли зайти. Але кондуктор наробила крику, що не пустить до салону ще одну коляску, бо тут їх вже і так багато. Потім її підтримав водій , який вимкнув у салоні світло, заявивши, що нікуди далі не поїде з чотирма колясками в салоні”, – розповів очевидець.

При цьому він додав, що пасажири в салоні підтримали людей з колясками, поступилися їм місцем і просили водія продовжити рух далі по маршруту.

Надалі водій продовжив рух тільки після того, як ще одні пасажири з колясками вийшли з салону, а в автобусі залишилися лише дві дитячі коляски.

Відзначимо, що в Черкасах 22 маршрутка – єдиний великий транспорт, крім тролейбусів, який за габаритами дозволяє перевозити дитячі коляски, інвалідні візки і т. п.