2 серпня 2020 року в Черкасах за ініціативи свободівців відбувся матч з аматорського футболу. Його присвятили загиблим українським десантникам. Гра пройшла на футбольному полі по вулиці Грушевського, яке відновили за підтримки депутата Черкаської обласної ради від ВО “Свобода” Юрія Ботнара. Позмагатись за кубок вийшли команди від ДЮСШ та місцеві аматори. Інформують у пресслужбі політичної партії.

blank

Юрій Ботнар з капітаном команди переможців

«За останні роки спорт в Черкасах піднявся на новий рівень. Ми підтримуємо і популяризуємо всі заняття спортом, як на професійному рівні, так і на любительському. Тому, я вважаю, що відновлення футбольних полів біля житлових будинків і проведення ось таких «дворових матчів» – це прекрасна ініціатива, адже тепер містяни зможуть в будь-який час поблизу дому займатись улюбленим заняттям. Не потрібно багато коштів для того, щоб привести будь-яке футбольне поле поблизу будинку в прийнятний стан – потрібно бажання і трішки часу. Так, я витратив лише 15 тисяч гривень із зарплати і не дуже багато свого часу для того, щоб тут змогли грати всі охочі, коли таким підрядникам, як, наприкад, Халай потрібні мільйони для аналогічного результату», – розповів Ботнар.

blank

Юрій Ботнар нагороджує учасників медалями

Проведення цього матчу підтримали Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міськради та МСК “Дніпро”. Гра скінчилась перемогою команди місцевих аматорів. Учасників та гостів також почастували морозивом.

blank

Під час перерви кожен охочий міг поласувати морозивом

blank

Настанови від тренера перед матчем

blank

Місце аматорська команда
blank

Учасники матчу вшанували загиблих українських десантників хвилиною мовчання.

blank

Призи кращим гравцям