Черкаська місцева прокуратура повідомляє про вирок стосовно раніше судимого чоловіка за крадіжки з проникненням в житло, розбій та шахрайство.

Слідством встановлено, що зловмисник маючи умисел на таємне викрадення чужого майна, діючи цілеспрямовано, повторно з корисливих мотивів, з метою викрадення чужого майна, шляхом вільного доступу, скориставшись тим, що за його умисними протиправними діями ніхто не спостерігає, викрав мобільний телефон у товариша його знайомого, вартість якого згідно висновку судово-товарознавчої експертизи становить понад 2 тисячі гривень.

Він же, маючи умисел на заволодіння чужим майном шляхом зловживання довірою, попрохав у своєї знайомої мобільний телефон для здійснення дзвінка, завідомо не маючи наміру повертати його власнику, повторно, з корисливих мотивів заволодів майном жінки та зник з місця вчинення злочину, чим завдав матеріальну шкоду на суму в розмірі 2 тисячі гривень.

Вироком Соснівського районного суду обвинуваченого визнано винним за вищевказаними статтями Кримінального кодексу України та призначено покарання у вигляді 3 років 6 місяців позбавлення волі.