Сьогодні прокурор Черкаської області Олександр Воронін представив колективу свого заступника. Наказом Генерального прокурора від 04.06.2020 на цю посаду призначено Сергія Пидорича.

Пидорич Сергій Миколайович працює в органах прокуратури з травня 2007 року. Обіймав різні посади в органах прокуратури Черкаської області, в тому числі керівні. За цей час працював слідчим, старшим слідчим і помічником прокурора прокуратури Соснівського району м. Черкаси, начальником відділу нагляду за додержанням законів органами податкової міліції управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні прокуратури Черкаської області, Шевченківським прокурором з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері Черкаської області, прокурором м. Черкаси, начальником відділу нагляду за додержанням законів органами фіскальної служби управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури Черкаської області, тощо.

До призначення на посаду заступника прокурора Черкаської області працював на посаді начальника управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури Черкаської області.

Повідомляє прес-служба  прокуратури Черкаської області.