У всіх підрозділах ПАТ «Черкасиобленерго» продовжуються капітальні ремонти. Нещодавно відчутних змін зазнала Христинівська філія. Тут було проведено ряд ремонтних робіт направлених на покращення побуту енергетикам.

У Христинівській філії працюють понад 80 осіб. Із червня цього року її директор – Валентин Соболенко. Каже – першим, за що взявся на новій посаді, було саме облаштування побутових приміщень для персоналу.

– На той момент у будівлі були відсутні санітарно-побутові кімнати, мали їх тільки на вулиці. Також не було душової та кімнати для сушіння одягу, де хлопці могли б сушити свої речі та взуття після виїздів. Та й загалом умови були м’яко кажучи несприятливі, – зазначає Валентин Петрович.

blank

Коли почали планувати ремонт, з’ясувалося, що основною проблемою є відсутність у філії каналізації, через що роками й не могли зробити душ і облаштувати вбиральню у приміщенні. Тому протягом липня-серпня були проведені проєктні роботи, а вже у вересні проклали близько 160 метрів каналізації, «врізавшись» у міські мережі. Вже після цього приступили до внутрішніх робіт.

blank

– Можна сказати, що ми ці санітарно-побутові кімнати побудували, а не просто поремонтували, бо до цього їх там не було взагалі, – говорить директор. – Маємо тепер і побутову кімнату для персоналу, де можна приготувати чи нагріти їжу, пообідати. Вбиральня, душ, сушки для одягу – тепер у філії є всі умови для електромонтерів, працівників оперативно-виїзних бригад, контролерів, диспетчерів, водіїв, операторів комп’ютерного набору.

blank

Самим енергетикам такі зміни до вподоби, вони чекали їх дуже давно, і кожен як міг допомагав робити ремонт, говорить Валентин Соболенко. Зазначає: у планах – провести «реставрацію» покрівлі, замінити вікна, доремонтувати коридори й кабінети, оновити будівлю зовні. Роботи вистачатиме, бо капітального ремонту приміщення не бачило з 2002-го року.

blank

Головний інженер філії Юрій Вітер працює в підрозділі більше 20 років. Починав із електромонтера. Каже: за останні роки матеріально-технічне забезпечення значно покращилося, видаються всі необхідні запчастини та обладнання. А оновлені побутові приміщення ще більше мотивують енергетиків на продуктивну роботу.

blank

– Ми вдячні голові правління Олегу Самчуку за те, що дослухався до наших звернень та ініціював проведення цих робіт. Маємо ще великі плани по ремонту будівлі та покращення умов для наших працівників, і тепер знаємо, що в цих питаннях нас обов’язково підтримають, – додав він.

blank

Створення комфортних, безпечних та сприятливих умов для працівників – одне із головних завдань, що ставить перед собою керівництво Товариства, поряд із забезпеченням їх стабільною заробітною платою, необхідним реманентом та спецодягом.