Нарколабораторію чоловік обладнав в складському приміщенні, де вирощував наркотичні рослини коноплі. Під час санкціонованого обшуку правоохоронці вилучили спеціальне обладнання для вирощування нарковмісних рослин методом гідропоніки, марихуану та рослини коноплі. Речові докази вилучено та направлено на експертизу. Про це інформує Сектор комунікації поліції Черкаської області.

blank

До працівників Кам’янського відділення поліції надійшла оперативна інформація, що на території міста місцевий житель облаштував нарколабораторію для вирощування коноплі.

blank

Під час проведення санкціонованого обшуку складського приміщення, яке належить місцевому мешканцю, працівники поліції виявили, що одна з кімнат оснащена спеціальним приладдям для вирощування конопель, а саме вентиляцією, освітленням, лампами обігріву, окрім цього в приміщенні вирощувались рослини конопель в окремих горщиках.

blank

Поліцейські в ході обшуку вилучили рослини коноплі елітних сортів, спеціальні лампи, витяжки, вентилятори, зволожувачі повітря, металевий подрібнювач, пристрій для вживання марихуани, а також подрібнену коноплю. Вилучене під час обшуку направлено для проведення відповідних експертиз.

blank

За даним фактом Кам’янським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України.