Напередодні Дня Соборності України, у міському будинку культури відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ. Захід пройшов під гаслом «Україна соборна. Разом до перемоги!». Інформує пресслужба Канівської міської ради.

Організатори й учасники концертної програми цьогоріч укотре нагадали присутнім, що цінності соборності та єднання — фундаментальні і рушійні для кожного українця. Проголошення Акта злуки — важлива сторінка в літописі державотворення, і нині, за більш ніж сторіччя, ми розуміємо, що соборність України — це не лише про історію, це про й наше сьогодення і майбутнє. Також вона є передумовою нашої майбутньої перемоги.

Пам’ять про спільне минуле відобразили в культурних зрізах сучасності учасники концерту. Піднесеними і ліричними емоціями глядачів забезпечували: народний аматорський гурт «Перлина», народний аматорський хор ім. Івана Коваленка «Кобзарева криниця», дитячий театр естрадної пісні «Невгамовні», народний ансамбль танцю «Канівчанка», ансамбль «Лілея», Марина Кузьмак, Євгеній Литвин, Роман Лозовий, Людмила Салтикова, Оксана Кириченко. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять героїв визвольних війн минулих століть та сьогодення.

У залі лунали патріотичні, народні, сучасні пісні, а глядачі активно підтримували артистів бурхливими оплесками. Також під час концерту вдалося зібрати майже 11 тисяч гривень, які спрямують на придбання тепловізора для канівців, що нині служать у лавах ЗСУ.