Виконавчий комітет Канівської міської ради визначив місця для розміщення друкованих та інших агітаційних матеріалів під час кампанії з проміжних виборів народних депутатів України. Відповідне рішення було ухвалено в ході чергового засідання, інформує пресслужба міської ради.


Таким чином агітаційні намети можна розміщувати за адресами: площа Соборна, площа Т. Г. Шевченка, площа Героїв Майдану, майданчик навпроти Державного навчального закладу «Канівське вище професійне училище», КП «Міський ринок», а також в громадських місцях на центральних площах, біля магазинів та адміністративних будівель в межах сіл, що входять до складу Канівської міської територіальної громади.

Інформаційні стенди – для розміщення матеріалів передвиборної агітації дозволено встановлювати за такими адресами: площа Соборна; вул. Героїв Небесної Сотні, 66; на розі вулиць Київська, 22 та І Травня; вул. Енергетиків, 31; вул. Енергетиків, 172; на розі вулиць Гетьмана Михайла Дорошенка та В’ячеслава Чорновола; вул. Енергетиків, 143; вул. Енергетиків, 69; вул. Енергетиків, 27; вул. Енергетиків, 10; вул. Героїв Дніпра, 35; на розі вулиць Олега Кошового та Героїв Дніпра; на розі вулиць Олега Кошового та Героїв Дніпра (магазин «Маркет») та в громадських місцях на центральних площах, біля магазинів та адміністративних будівель в межах сіл, що входять до складу Канівської міської територіальної громади.

Також в рішенні наголошується про заборону розміщення матеріалів передвиборної агітації на будівлях, що є пам’ятками архітектури, у місцях, де вони перешкоджають безпеці дорожнього руху, а також в інших місцях (стінах будинків, зупинках міського транспорту та інше).

Нагадаємо, відповідно до законодавства, ЦВК призначила проміжні вибори народних депутатів України в одномандатних виборчих округах № 197 та № 184 на неділю, 31 жовтня ц.р. Відповідно виборчий процес розпочнеться 1 вересня ц.р. – за 60 днів до дня виборів.