У зв’язку з дефіцитом медичних кадрів, зокрема лікарів-педіатрів, терапевтів, у Шполянському районі завжди чекають на нових кваліфікованих спеціалістів.Нещодавно з районного бюджету було виділено кошти в сумі 350 тис.грн. для придбання службової квартири для потреб КНП “Шполянська багатопрофільна лікарня імені братів М.С. і О.С. Коломійченків”. Про це інформують у Шполянській РДА.

Цього тижня було придбано двокімнатну квартиру в чудовому стані в будинку по вул. Амосова (біля головного корпусу лікарні), тож лікарня чекає досвідчених фахівців.

Адміністрація лікарні щиро вдячна за підтримку голові Шполянської райдержадміністрації Наталії Коваль та всьому депутатському корпусу Шполянської районної ради за підтримку в придбанні квартири для молодих медиків, яких у такий тяжкий час особливо потребує лікарня.

– У зв’язку з територіальною реформою ми всі разом уболіваємо, щоб наша лікарня залишилася в межах Шполянщини, – говорить директор КНП “Шполянська багатопрофільна лікарня імені братів М.С. і О.С. Коломійченків” Василь Уманець.