Змарновані кошти громади і зневажені відвідувачі та робота комунальників – так сказали про останній інцидент у сквері Василя Симоненка у КП “Дирекція парків”. Тут вандали поламали шість попереджувальних табличок щодо заборони вигулу собак, які встановили лише кілька місяців тому.

“Вкотре звертаємось до громади: дорогі черкасці та гості міста, невже у темні часи війни нам мало прикрощів, щоб додавати їх такими несвідомими діями? Адже КП «Дирекція парків» плекає черкаські парки та сквери, як острівці психологічного перезавантаження та можливості черпати сили в природи для нашої спільної боротьби. Надмірну агресію краще спрямувати на ворога, а надлишок енергії – у корисні справи. Таблички, звісно, ми замінимо, і сподіваємось на свідомість всіх наших громадян і що подібні прикрі випадки не повторюватимуться, а наші парки тішитимуть красою”, – обурюються комунальники.

Нагадаємо, що через вандалізм великодні інсталяції у сквері “Юність” довелося прибрати раніше зазначеного терміну. А нещодавно вандали оббили кору дерев на двох локаціях парку Перемоги, тож їх довелося рятувати садовим варом.