Місцезнаходження зловмисниці встановлено. Речові докази вилучено частково. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за фактом крадіжки, інформують в обласному ГУНП.

До чергової частини Смілянського відділу поліції звернулась жителька Сміли і повідомила про крадіжку. Потерпіла розповіла поліцейським, що вдень вона з чоловіком знаходилась в будинку за місцем проживання. Вони почули, що нібито хтось зайшов у приміщення. Пройшовши по будинку, нікого не виявили. Потім жінка звернула увагу на те, що зникла її сумочка, яка висіла на стільці в одній із кімнат. В серединці сумки знаходився гаманець з коштами в сумі понад 500 гривень, водійські права, пропуск на роботу, телефон, золотий ланцюжок і дві золоті підвіски. Також вона додала, що свідки бачили як з їх двору виходила незнайома жінка. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Місцезнаходження зловмисниці встановлено. Під час огляду у неї був вилучений мобільний телефон та документи потерпілої. Золоті прикраси жінка встигла продати, і всі кошти, виручені та викрадені, вона витратила. Свої дії пояснила, що крадіжку вчинила спонтанно. Вона приходила до  своєї знайомої, і переплутала двори. Двері до хати були відчинені. Вона побачила в будинку сумку і викрала її.

Речові докази вилучено частково. За даним фактом Смілянським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.    Санкцією статті передбачено покарання у позбавлення волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.