Начальник управління ЖКГ Сергій Чередніченко проінформував громадськість про стан проведення тендерів на ремонт доріг, — повідомляє Сміла.ua.

За його словами, вже пройшли тендери по вул.Незалежності, Соборної, Кармелюка. По вул.Соборна не відбувся тендер, тому що всі учасники подали документи в неповному обсязі і тендерний комітет відхилив всі пропозиції. По вул.Незалежності і Кармелюка було визначено переможців тендеру, з якими після довгих вихідних, міська рада мала укласти договір. Але в останній робочий день – у середу — інші учасники тендеру подали оскарження в антимонопольний комітет.

«Учасники тендеру — це ТОВ «Лімож», ТОВ «Лабшляхбуд», ТОВ «Євробуд 2017», ФОП Коломієць Людмила Павлівна. Згідно даних тендерного комітету, переможцем було визначено ТОВ «Лімож». Але ТОВ «Євробуд 2017» і ФОП Коломієць Людмила Павлівна подали заперечення в антимонопольний комітет. Там розглядатимуть їхні заяви до 27 липня. Результатом розгляду заперечення, можливо, буде скасування проведення цього тендеру. І тоді знову доведеться оголошувати новий тендер, а це знову час», — розповів чиновник.

Також зараз ідуть ще два тендери – по вул.Соборна і Мазура. Розкриття тендеру буде 6 липня, потім ще 10 днів, відповідно, на визначення переможця. І лише потім можна буде приступати до ремонту доріг, — пояснив Сергій Чередніченко.