Для оптимізації виробничих процесів та ефективного управління  у відокремленому структурному підрозділі «Смілянські енергетичні мережі» ПАТ «Черкасиобленерго» відбулись нові кадрові призначення.

Так, колективи підрозділів міста Сміли та Смілянської територіальної громади Товариства отримали нових керівників. Їх представив  в.о. генерального директора ПАТ «Черкасиобленерго» Вадим Яненко.

blank

Зокрема директором відокремленого структурного підрозділу «Смілянські енергетичні мережі» Став Віктор Дорошенко. Раніше він обіймав посаду головного інженера Смілянського відділення ВСП «Смілянські енергетичні мережі».

Як пояснив в.о. генерального директора ПАТ «Черкасиобленерго» Вадим Яненко, Віктор Дорошенко зможе привнести для компанії ефективні рішення та позитивні результати роботи.

blank

– Результат має бути максимально ефективним, аби забезпечити надійне та якісне електропостачання, виконання основних показників ВСП «Смілянські енергетичні мережі»,- наголосив Вадим Яненко.

blank

Віктор Миколайович має понад 20 років досвіду в енергетичній галузі. Він працював на посадах контролера енергонагляду, інспектора з енергозбуту, заступника директора з енергозбуту та комерційних питань. З травня 2023 року обіймав посаду головного інженера Смілянського відділення відокремленого структурного підрозділу «Смілянські енергетичні мережі».

blank

– В подальшому ми плануємо продовжити шлях розвитку підприємства, поліпшувати мережі, якість транспортування та передачі електричної енергії, максимально докласти зусиль для обслуговування цих мереж а також працювати над зменшенням понаднормативних втрат електроенергії,- підкреслив Віктор Дорошенко.

Колишній очільник ВСП «Смілянські енергетичні мережі» Руслан Вітер відтепер працюватиме на посаді головного інженера Смілянського відділення відокремленого структурного підрозділу «Смілянські енергетичні мережі».

blank

– Я вдячний Руслану Олеговичу за досвід та професійність, за багаторічну працю, яку він присвятив розвитку галузі. Відтепер він очолюватиме Смілянське відділення цього підрозділу та сподіваюсь, що завдяки своїм професійним навичкам він зможе якісно організувати роботу, згуртувати колектив і максимально сприяти розвиткові галузі,- розповів під час представлення колективам нових очільників Вадим Яненко.

blank

Руслан Олегович вже понад 38 років успішно працює у сфері енергетики.  Свого часу обіймав посади контролера-монтера, інспектора енергоінспекції, електромонтера з випробувань та вимірювань в електромережах, майстра ІІ групи, інженера лабораторії ЕТЛ-10, головного інженера, директора Смілянського району електричних мереж, начальника Смілянської міської філії. З 2022 року працював директором відокремленого структурного підрозділу «Смілянські енергетичні мережі».

blank

– Я Хочу подякувати колективу Смілянських енергетичних мереж за співпрацю, думаю, що Віктор Миколайович продовжить розпочату роботу, а ми спільно допомагатимемо нашому підрозділу виконувати найважливіше завдання – надійний та безперебійний розподіл електроенергії споживачам,- розповів Руслав Вітер.

Наостанок Вадим Яненко побажав колективам на чолі з новопризначеними керівниками успіхів, плідної роботи на користь Товариства та держави.