У Черкасах, враховуючи всі виклики воєнного часу, продовжують впорядковувати парки й сквери, аби прогулянки в них були комфортними і затишними. У парку «Сосновий бір» на місці раніше демонтованих торгових будиночків уже розмістили перголи для створення затінку та облаштовують клумби. Про це повідомляють у КП «Дирекція парків» із посиланням на в.о. директора комунального підприємства Владислава Юрченка.

Нині на території парку триває обрізка аварійних дерев, озеленення території, покращення відпочинкової інфраструктури – оновлення лавочок, урн для сміття. У найближчих планах – на одній із головних локацій парку зробити нову зону відпочинку із кріслами-мішками.

– Завдяки сміливості та мужності Збройних Сил України, бійців територіальної оборони, правоохоронних відомств, які тримають небо над нами, ситуація в нашому місті лишається контрольованою. Хоч війна і внесла корективи у втілення наших планів із розвитку Черкас, ми продовжуємо працювати на комунальному фронті: дбаємо про чистоту й порядок вулиць, відпочинкових локацій, – коментує міський голова Анатолій Бондаренко. – Сьогодні кожна робота в тилу наближає нашу перемогу.