За словами Тетяни Гурбич, начальника відділу з питань соціального захисту населення та охорони здоров’я Тальнівської міської ради, для отримання одноразової матеріальної допомоги за липень-серпень надійшли 44 заяви жителів громади. Пише видання “Вісті Черкащини“.

Зокрема одна заява – допомога за завдану шкоду майну (5 тисяч гривень), ще одна – на отримання допомоги для вирішення складних життєвих обставин (2 тис. грн.). По 500 гривень отримають 10 учасників бойових дій та прирівняних до них осіб. Окрім того, 30 осіб подали заяви на отримання допомоги на лікування. 2-є громадян звернулися за допомогою на поховання (разом 4200 грн.). Загальна сума виділених коштів для виплати одноразової матеріальної допомоги складає понад 122 тисячі гривень.

Згідно програми «Турбота», у вересні ювілейні 90 та 95 років відзначатимуть 5 жительок Тальнівскьої громади: Накоп’юк В.М. (с. Онопріївка), Пономаренко Т.К. (м. Тальне), Підгірна Г.Ф. (с. Заліське), Мольдерф Г.І. (с. Тальянки) та Сатанівська Г.Ф. (с. Зеленьків). Виконком Тальнівської міської ради на засіданні 18 серпня підтримав питання, тож для привітання ювілярок спрямують 1,5 тис. гривень.