Нападники, погрожуючи пістолетом, заволоділи грошовими коштами, мобільним телефоном та навушниками у місцевого жителя. Відкрито кримінальне провадження, повідомляють в СК ГУНП в Черкаській області.
Близько 21 години до чергової частини Звенигородського відділу поліції звернувся 20-річний житель міста Ватутіне з повідомленням про розбійний напад. Потерпілий розповів поліцейським, що двоє хлопців, одного з яких він впізнав, побили його та погрожуючи пістолетом, заволоділи мобільним телефоном, навушниками та грошима в сумі 500 гривень.
Правоохоронці встановили особи нападників, ними виявилися двоє 20-річних молодиків, один з яких житель Ватутіного, інший – житель одного із сіл Шполянського району. Їх місцезнаходження встановлено. При розмові з ними останні зізналися у скоєному та розповіли, що потерпілого зустріли ввечері, нанесли йому декілька ударів руками, та погрожуючи пневматичним пістолетом, забрали мобільний телефон, навушники та 500 гривень. Речові докази вилучено.
Відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Їм оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За вчинене їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна