Місцеві мешканці Ватутіного виявили догхантера саме тоді,  як він годував собак ковбасою із отрутою. Розлючений натовп ледь не розірвав чоловіка, із яким пов’язують до сотні смертей протягом кількох років. Про це пише “Zmi.ck.ua”.

– Протягом року він тероризував місто: гинули домашні тварини, за якими плакали діти, гинули опікунські тварини, у стерилізацію і вакцинацію яких вкладали гроші місто і волонтери, гинули навіть малесенькі цуценята. Гинули надзвичайно болючою смертю, на яку навіть дивитися страшно – розповідає зоозахисниця, волонтер Марина Полозова. – Цей відлюдькуватий чоловік давно став об’єктом підозри  мешканців міста – його бачили у тих місцях, де тварини потім гинули. Проте, раніше він робив це більш потай, а 30 жовтня просто посеред дня десятки людей бачили, як він годував собак ковбасою і фаршем. При спробі його затримати, він намагався розтовкти по землі пігулки, які були у фарші. Проте і у нас, і у поліції препарату для експертизи досить.  Ми  не знаємо, скільки таких пігулок могло впасти туди, де потім їх може підібрати цікава дитина. Поліція опитала свідків, взяла наші відеодокази і відправила пігулки на експертизу. Підозрюваний, який досі поводився досить відлюдькувато, повернувся на місце злочину, де почав відверто скузуватися із людей, що були свідками події. Присягаємося, ми зробимо все, аби цей нелюд отримав по заслузі, і сподіваємося, поліція проведе слідчі дії у максимально стислі строки.

Відео (18+), змонтоване з матеріалів відеозйомок з Ватутіного черкаським журналістом Сергієм Радченком:

У Ватутіному місцеві волонтери впіймали чоловіка, який міг вбивати тварин. Влітку зоозахисники вже стикалися з ним. Доказів проти нього не мали. З початку року в місті було отруєно понад сотню собак. (Відео 18+)

Geplaatst door Сергій Радченко op Dinsdag 30 oktober 2018