Батьків учнів гімназії імені Скляренка запрошують на так званий «Батьківський тиждень», котрий відбудеться 13-17 травня. Пише інтернет-видання «Золотоноша».

Впродовж нього найбільш сміливі, креативні та фахові батьки матимуть змогу дати уроки для учнів замість учителів. Як повідомляють у адміністрації навчального закладу, це можуть бути уроки історії, бізнесу, фінансової грамотності, банківської справи, екології, літератури, мови, фізкультури, обслуговуюючої праці, психології, політології, релігієзнавства, медицини, охорони праці, правознавства, християнської етики  чи будь-якого іншого предмету.

Мета проекту – залучивши батьків-фахівців у різних галузях життя, зорієнтувати учнів на здобуття знань не заради оцінок, а для реального життя. Наразі усіх охочих запрошують зареєструватися  для участі в тижні у класних керівників та узгодити  теми уроків з учителями-предметниками.

– Загальновідомо: найкращі партнери вчителів – це батьки. Батьківська громада гімназії неодноразово доводила, що спільно навчати та виховувати дітлахів і легше, і цікавіше, і надійніше. Наша співпраця має успіхи у численних проектах, які були реалізовані тільки завдяки творчій співпраці, обміну ідеями, організаційній та фінансовій підтримці.  Ми разом співаємо,  танцюємо,  саджаємо клумби, проводимо ярмарки, облаштовуємо освітній простір, ремонтуємо класні кімнати, проводимо акції та фестивалі, виходимо в походи та  виїжджаємо на екскурсії, саджаємо ліс, – розповідає про майбутню подію директор гімназії Любов Денисюк.