Нещодавно Золотоніський лісгосп облаштував у 87-річному сосновому бору “Холодок” – чергове місце для шанувальників активного відпочинку на природі. Про це йдеться у Facebook-спільноті “Типова Золотоноша”.

“Холодок” огороджений декоративним парканом. Під тінню сосен “сховалися” три просторі альтанки, а в них – широкі та міцні дерев’яні столи, зручні лави.

Поряд на дорослих та дітей чекає оригінальна гойдалка. Допитливі ж відпочивальники можуть дізнатися тут чимало цікавої інформації про життя лісу, небезпеку лісових пожеж, лісовий етикет.

“Лісівники помітили що це місце в будь-яку пору дня сховане від спекотного сонця в прохолодну тінь. А мальовничий вид що відкривається звідси подорожнім і на ліс, і на поле, і на небо, як-то кажуть, дорого вартує. Проте, все це для вас – цілком безкоштовно. Адже для працівників Золотоніського лісового господарства – це ще один з важливих напрямків роботи”, – розповідає провідний інженер з охорони і захисту лісу ДП “Золотоніське лісове господарство” Анатолій Богданов.

Зазначимо, “Холодок” розташований біля в’їзду в хутір Холодний, у виділі 1-го лісового кварталу № 8 Вільхівського лісництва.