«Для мене перемога Володимира Зеленського на президентських виборах  була очікуваною. Вже після результатів першого туру стало зрозуміло, що українці втомилися від старої системи і проголосують проти неї…». Про це заявив лідер Аграрної партії Черкащини, депутат обласної ради Віктор Полозов.

Віктор Олександрович наголосив, що попередня влада потерпіла принизливу поразку, бо була відірваною від народу і жила в своєму віртуальному брехливому світі, будувала свою політику на питаннях, які роздирали нашу державу навпіл. Саме тому ми й не дочекалися довго очікуваного миру, а люди ще більше зубожіли. Ніхто не дбав ні про економіку, ні про сильну промисловість, яка є фундаментом благополуччя будь-якої розвинутої країни. Поразка Порошенка – це результат його п`ятирічної роботи на посаді Президента.

Віктор Полозов також підкреслив: «Якщо наступний Президент не буде відгороджуватися від народу загонами своїх охоронців і високими парканами, то це означатиме, що в нього не буде й причин його боятися і щось від нього приховувати. Україні сьогодні потрібно міняти все знизу і догори, міцно ставати на ноги. У Зеленського немає часу на пожинання лаврів переможця. Недаремне ж кажуть, що перемогу важче закріпити, ніж здобути. Наразі ми всі чекаємо від нього рішучих дій…»

«А справжнім народним Президентом він стане лише тоді, коли вся країна відчує, що першочерговим завданням для нього стане добробут населення. Хочеться сподіватися, що так і станеться, і всі свої обіцянки новообраний Президент виконає…» – підсумував Віктор Полозов.