У Черкасах поліцейськими охорони затримано хулігана. Повідомляють у поліції охорони.

Місцевий житель порушував громадський порядок в супермаркеті, поводився неадекватно та намагався лягти під колеса службового автомобіля поліції охорони.

О 23:20 на пульт централізованого спостереження центру технічної охорони Управління поліції охорони Черкаської області надійшов сигнал «Тривога» з продуктового магазину по вулиці Гагаріна.

blank

Прибувши на місце події щоб вгамувати хуліганські дії, правоохоронці натрапили на неадекватну поведінку відвідувача магазину. А саме – під час встановлення обставин винесення товару за межі каси супермаркету, громадянин, під впливом алкоголю, був агресивний, порушував громадський порядок та публічну безпеку, ображав працівників магазину і нецензурно висловлювався в бік поліцейських, при затриманні намагався лягти під колеса службового автомобіля поліції охорони.

До даної особи було застосовано заходи примусу – вдягли кайданки, посадили в службовий автомобіль та доправили до Черкаського відділу ГУНП. Також встановлено особу правопорушника. Ним виявився місцевий мешканець, 1982 року народження, раніше не судимий.

За хуліганство, перешкоджання законним діям та вчинення супротиву поліцейським охорони зловмисника буде притягнуто до відповідальності.