Учора, 30 вересня, об 11:30 годині, з вулиці Кавказької до поліції надійшло повідомлення про стрілянину. Заявник зателефонував на спецлінію 102 і сказав, що невідомий чоловік стріляв у перехожу дівчину з автомата, а далі — кинув слухавку. Повідоммляють у патрульній поліції Черкащини.


Оператори намагалися встановити зворотній зв`язок аби більше дізнатися про подію проте, чоловік на дзвінки не відповідав. Коли ж патрульні прибули на виклик, там вже працював екіпаж батальйону поліції особливого призначення. Інформація про стрілянину, на щастя, не підтвердилась.

Стало відомо, що 36-річний черкащанин, перебравши з алкоголем здійснив неправдивий виклик спецслужб, а коли побачив правоохоронців, почав неадекватно поводитись, розігнався і вдарився об стовп головою. У результаті, чоловік отримав травму. Це все відбулося на очах у свідків та матері чоловіка. Вони написали пояснення по даному факту.

Правоохоронці надали домедичну допомогу травмованому й викликали швидку. Медики госпіталізували черкащанина до 3-ї міської лікарні.

Також, на горе-заявника винесли дві постанови за ст. 183 (завідомо неправдивий виклик спецслужб) та ч. 2 ст. 178 (поява у громадських місцях у п’яному вигляді) КУпАП.