До чергової частини Черкаського відділу поліції надійшло повідомлення  від місцевого жителя про крадіжку. Чоловік розповів правоохоронцям, що він затримав невідомого, який розбив скло в легковику, що був припаркований біля будинку на іноземних номерах, та з середини викрав магнітолу.  За викликом виїхала слідчо-оперативна група. Повідомляють в нацполіції Черкащини.

Правоохоронці встановили особу затриманого, ним виявився житель Черкас.  Як з’ясувалося, чоловік вже раніше притягався до кримінальної відповідальності за аналогічні діяння. Крім того, під час огляду в його кишенях було знайдено пакетик з речовиною, схожою  на амфетамин. З його слів стало відомо, що він працює, але таким чином хотів ще підзаробити. Правоохоронці володіють інформацією, про причетність затриманого ще до десяти схожих крадіжок В основному підозрюваний  обкрадав машини на іноземній реєстрації, сподіваючись, що потерпілі не будуть звертатися до поліції. Потрапляв до салону через вікно, яке розбивав металевим предметом. Крадіжки вчиняв як вдень так і вночі. Викрадав відео реєстратори, магнітоли, сумки та цінні речі, які продавав. Виручені кошти витрачав на власні потреби.

Черкаським відділом поліції відкрито ряд кримінальних проваджень, передбачених частиною 2 статті 15 (Замах на злочин)  частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України та частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.