В комендантську годину затриманий раніше засуджений громадянин за хуліганські дії. Його затримали поліцейські Управління поліції охорони в Черкаській області завдяки спрацюванню встановленій сигналізації. На хулігана був складений адміністративний протокол, і як з’ясувалось, він був у розшуку за неявку до ТЦК. Повідомили у поліції охорони Черкащини.

Днями вночі, близько другої години, в Свято-Анатоліївському храмі, по вулиці Менделєєва, спрацювала сигналізації – розбиття вікна першого поверху будівлі. Наряд групи реагування негайно був направлений на місце події.

Правоохоронці по прибуттю побачили молодика, який щосили намагався втекти. Проте, підготовка правоохоронців виявилась значно кращою і порушник був затриманий за лічені секунди. Ним виявився 31-річний, раніше судимий за крадіжки, черкащанин, який до того ж був у розшуку в ТЦК як ухилянт від мобілізації.

За даним фактом поліцейські УПО Черкаської області на порушника склали адміністративний протокол за статтею 173 (Дрібне хуліганство) КУпАП, та доставили його до військкомату.