В ході останнього засідання сесії Канівської міської ради депутати ухвалили рішення, яким, зокрема, було надано дозвіл ПАТ «Миронівський хлібопродукт» на встановлення дитячого майданчика на набережній річки Дніпро.


Нагадаємо, в рамках акції «Зроби Каневу подарунок» до дня міста канівські малюки отримали від ПАТ «Миронівський хлібопродукт» сучасний дитячий майданчик із гумовим покриттям, вартістю 944207,00 грн.,  що встановлений на набережній Дніпра.

Рішенням сесії дитмайданчик було прийнято до комунальної власності міста та передано на баланс КП «Місто» як об’єкт благоустрою для утримання та обслуговування.

Також в ході засідання сесії було ухвалено рішення «Про відкриті дитячі майданчики, власники та балансоутримувачі яких не встановлені». Відтак, у комунальну власність територіальної громади міста Канева було передано ще 7 відкритих дитячих майданчиків з ігровим та спортивним обладнанням, розташованих в місцях загального користування оціночною вартістю 91628,00 грн. Це, зокрема, дитячі майданчики по вул.О.Кошового, Енергетиків (р-н заводу «Магніт»), Енергетиків 126, Бузницького, Пушкіна, Незалежності,  Чайковського.