В Будинку культури ім. І. Кулика вітали соцпрацівників Черкащини. Сюди прибув і перший заступник голови ОДА Віталій Коваль. Тут він привітав фахівців галузі, а також вручив державні й обласні відзнаки, інформують в облдержадміністрації.

blank

– Сфера соціального захисту – поміж найбільш важливих в державній та регіональній політиці, – сказав перший заступник, звернувшись до присутніх у залі. – І саме на вас нині колосальна відповідальність – вчасно надати якісну, кваліфіковану допомогу всім, хто в силу різних причин опинився в складних життєвих обставинах. Ми живемо нині в нелегкий період, зокрема в час, коли на Сході країни точаться бойові дії. Відтак маємо дуже багато зобов’язань та завдань, зокрема й у межах реалізації державних реформ. Поміж першочергових і реформа децентралізації, ініційована Президентом України. Й сьогодні наш спільний обов’язок донести до новообраних керівників громад важливість питань соціального захисту.

Віталій Володимирович висловив вдячність всім працівникам соцсфери, зокрема, й за постійну підтримку бійців на Сході, а також від імені голови ОДА Юрія Ткаченка побажав міцних сил, наснаги, терпіння й віри.