До Міжнародного дня людей з інвалідністю, який відзначається щорічно 3 грудня, у Каневі пройшла благодійна акція «Подаруй радість». Повідомили у пресслужбі міської ради.


За сприяння територіального центру у холі будинку рад було встановлено святкове дерево, прикрашене листами з маленькими бажаннями канівців з обмеженими фізичними можливостями. Таким чином кожен бажаючий міг взяти участь у акції та підготувати невеликий подарунок особливим людям. Всього було 15 листів.

3 грудня ц.р., у Міжнародний день осіб з інвалідністю, дерево «бажань» принесло свої «плоди». Чашки, парфуми, рушники, засоби по догляду за тілом, декоративна косметика та багато інших приємних і потрібних дрібниць фактично від незнайомців отримали канівці з інвалідністю.

– Принести радість іншій людині – то насправді коштує дуже дорого, – говорить Антоніна Петренко, директор терцентру, що надає послугу соціальної адаптації людям Канева, які мають обмежені фізичні можливості. – Щиро дякуємо Галині Каретниковій, Володимиру Святелику, Інні Мідзяновській, Наталії Горьовій, Тамарі Щур, Вірі Шапошник, Дмитру Шайдарову та тим, хто побажав залишитись невідомим, за зроблену добру справу.