12 серпня 2018 до чергової частини Уманського ВП ГУНП в Черкаській області надійшло повідомлення про те, що в місті Умань було виявлено труп 41-річного чоловіка з численними ножовими пораненнями.

Виїздом на місце події встановлено, що 12.08.2018 року близько 14 години під час вживання співмешканцями алкогольних напоїв та раптово виниклого конфлікту на побутовому ґрунті 51-річна жінка нанесла тілесні ушкодження у вигляді близько шести колото-різаних ран своєму 41-річному співмешканцю, що спричинили смерть потерпілого.

За  вказаним фактом зареєстровано кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 КК України (вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині) Кримінального кодексу України.

Наразі зловмисницю затримано в порядку ст. 208 КПК України. Тривають першочергові слідчі та процесуальні дії, вирішується питання щодо повідомлення особі про підозру та обрання запобіжного заходу.

Довідково: санкція ч. 1 ст. 115 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Про це повідомляє Уманська місцева прокуратура.